Cozie, Uw partner in bouwprojecten

Cozie is een ervaren professionele partner voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze gespecialiseerde projectmanagers garanderen een professionele opvolging voor de installatie van sanitair en verwarming in scholen, kantoren, industriebouw, residentiële projecten of appartementen.
Voor de uitvoering van overheidsopdrachten heeft Cozie volgende erkenningen: Cat. D 16 I klasse 5, Cat. D 17 I klasse 5, Cat. D 18 I klasse 2 en Cat. D 22 I klasse 1.
Syndicus

Syndicus

Bent u op zoek naar een verwarmingsinstallateur die al uw verwarmingszaken kan behartigen, zoals het installeren, onderhouden, repareren of auditeren van uw individuele of collectieve cv-ketel? Dan bent u bij Cozie aan het juiste adres. 

Ontdek onze diensten voor syndicussen
Residentieel

Residentieel

Op zoek naar een partner voor de sanitaire of verwarmingsinstallatie in een nieuwbouw- of renovatieproject? Onze projectmanagers garanderen u een professionele aanpak, uitvoering en nazorg. Cozie heeft enkele gespecialiseerde adviseurs voor bouwprojecten van kleine tot grote omvang.

Samen realiseren we uw plannen en zorgen we voor een vlekkeloos traject, waarbij onze contactpersonen elke fase van uw project opvolgen. Kwaliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie zijn de kern van elke professionele samenwerking met Cozie.

Commercieel

Commercieel

Commerciële gebouwen moeten vandaag energie-efficiënt, flexibel en comfortabel zijn. Dankzij automatisatie en nieuwe technologieën kan u uw energieverbruik beter beheren en beheersen.

Cozie maakt een studie van uw gebouw en helpt u de juiste technieken toe te passen voor uw klimaatbeheersing zodat elke ruimte op perfecte temperatuur gehouden kan worden. Ook voor grootschalige sanitaire voorzieningen bent u bij Cozie aan het juiste adres

Industrieel & utilitair

Industrieel & utilitair

Projecten van grote omvang, waarbij gewone technieken gecombineerd worden met duurzame en energiezuinige oplossingen vragen om extra aandacht en perfecte coördinatie.

Bij de start van een grootschalig project, wordt een van onze projectmanagers uw vaste aanspreekpunt. Van het opstellen van de offerte, tot de oplevering van de werf is hij uw vaste contactpersoon. Tijdens de werfvergaderingen, maar ook tussendoor reageert hij snel en efficiënt op de praktische uitdagingen die horen bij grote werven. Kortom, hij zorgt voor stipte opvolging van het project.

Ontdek de diensten van Cozie