Zet de stap naar een duurzaam energieverbruik

40 jaar ervaring

Alle certificeringen

10 jaar garantie

Actief in meer dan 10 landen

Hoe werken we?

Swipe
01

Uw gegevens

U bezorg ons via onderstaand formulier uw contactgegevens en de isolatietechniek waarin u interesse heeft of neem hiervoor telefonisch contact met ons op.
02

U wordt gecontacteerd

Onze isolatiepartner neemt contact met u op om de isolatiemogelijkheden van uw woning te bespreken. Indien u geïnteresseerd bent in de besproken oplossingen, wordt er een vrijblijvende afspraak gemaakt om uw isolatiemogelijkheden in detail te bekijken.
03

Gedetailleerd advies & offerte

Op de afgesproken datum komt een isolatiespecialist bij u langs om gedetailleerd advies te geven over de isolatiemogelijkheden bij u thuis.
04

Plaatsing van de isolatie.

Indien u akkoord bent met de aangeboden oplossingen en tot een bestelling wilt overgaan, wordt er meteen een installatiedatum afgesproken.

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie

Door uw dak optimaal te isoleren daalt het E-peil van uw woning, vermijdt u warmteverlies en optimaliseert u het energieverbruik van uw woning. Daardoor krijgt u een positiever EPC-attest en verhoogt u de waarde van uw gebouw bij een eventuele verkoop.

Dakisolatie houdt de warmte binnen in de winter, houdt de hitte buiten in de zomer en zorgt voor akoestische isolatie waardoor er vervelende buitengeluiden gedempt worden.

Zoldervloerisolatie

Indien u de zolder enkel als bergruimte gebruikt is zoldervloerisolatie een goedkope en snelle oplossing. De geïsoleerde zoldervloer zorgt ervoor dat de warmte uit de onderliggende woonruimtes niet ontsnapt en zo bespaart u op uw verwarmingskosten.

Muurisolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Dit is de meest gekozen isolatietechniek omdat het een zeer kleine maar heel efficiënte ingreep is.

Bij het isoleren van uw spouwmuur wordt een isolatielaag aangebracht in de spouw. Spouwmuurisolatie wordt standaard voorzien in hedendaagse woningen.

Gevelisolatie vanaf de binnenkant

Bij deze techniek wordt de isolatielaag langs de binnenkant van uw gevel aangebracht. Hierdoor heeft u geen uiterlijke kenmerken van de geïsoleerde gevel.

Het is wel noodzakelijk dat uw binnengevel wordt afgewerkt met nieuwe gipsplaten. 

Gevelisolatie vanaf de buitenkant

Uw buitengevel wordt voorzien van een isolatielaag door het gebruik van HR IsoSpray die aan de buitenkant van uw gevel wordt aangebracht.

Het afwerken van deze isolatie gebeurt door het plaatsen van nieuwe afwerkplaten voor uw woning. 

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie biedt meerdere voordelen. De vloer is vaak een zwakke schakel naar vocht toe, maar evenzeer naar koude. Vloerisolatie beschermt uw woning tegen beide vervelende indringers.

Het klimatiseren van uw woning wordt veel efficiënter door het plaatsen van een goede vloerisolatie. Een koude vloer absorbeert namelijk de warmte die in uw woning circuleert, dus een warmere vloer betekent een beter behoud van uw warmte binnen. 

De plaatsing van vloerisolatie vergt wel het verwijderen van de bestaande vloer en is dus een hele klus.

Kruipkelderisolatie

Indien u voornamelijk met vocht wil afrekenen kunt u kruipkelderisolatie overwegen. Opstijgend vocht kan de vochtigheidsgraad binnenshuis vergroten, en dit kan zelfs leiden tot een muffe geur en de absorptie van de warmte uit de ruimte.

Kruipkelderisolatie pakt iets meer vocht op dan muurisolatie maar de gevoelswarmte van uw vloer is iets kouder dan bij vloerisolatie.

Uw isolatiepremies

Vraag uw isolatieadvies aan!

Uw installatie

Type isolatie