Ongenae wordt Cozie, uw vertrouwde team onder een andere naam.

Onze klanten blijven het hart van onze onderneming. We breiden daarom onze diensten uit en leggen de focus op duurzame energie-oplossingen. Maar ook voor onderhouden en herstellingen kunt u nog steeds een beroep doen op onze ervaren technici. Met Cozie, willen we u nog efficiënter en sneller van dienst zijn, in Vlaanderen én Wallonië.

Welkom bij Cozie !

Welkom bij Cozie !

“ Ongenae is al 3 generaties actief in verwarming en sanitair. Al die jaren hebben we een toonaangevende rol gespeeld in de sector. Dat willen we met Cozie blijven doen. Talrijke woningen zijn toe aan een grondige energetische renovatie. Met ons ruim aanbod van isolatietechnieken en onze grote expertise in het vakgebied van zonnepanelen en warmtepompen bieden wij u de juiste verbeteringen aan. Energiebewust verbouwen is niet alleen goed voor het milieu, het zorgt voor een lagere energierekening, meer wooncomfort en het verhoogt bovendien de waarde van uw woning.

Samen met onze enthousiaste en gedreven medewerkers ontwerpen en plaatsen wij installaties die zorgen voor een optimaal wooncomfort met een zo klein mogelijk energieverbruik. Zo streven wij naar een leefbare wereld, ook voor de volgende generaties. ”

- Danny Ongenae

Ontdek onze particuliere diensten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat met mijn onderhoudscontract? Wat met mijn geplande installatie? ... 

Heeft u meer vragen dan antwoorden? 

Neem dan zeker een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina om een antwoord te krijgen op uw vraag omtrent de integratie van Ongenae binnen Cozie. 

Veegestelde vragen Ongenae wordt Cozie

Ontdek de diensten van Cozie