Ongenae is overgenomen door Cozie

Ongenae wordt Cozie, uw vertrouwde team onder een andere naam.

Onze klanten blijven het hart van onze onderneming. We breiden daarom onze diensten uit en leggen de focus op duurzame energie-oplossingen. Maar ook voor onderhouden en herstellingen kunt u nog steeds een beroep doen op onze ervaren technici. Met Cozie, willen we u nog efficiënter en sneller van dienst zijn, in Vlaanderen én Wallonië.

Welkom bij Cozie !

Welkom bij Cozie !

"Ongenae Daniel & Zoon bvba is al drie generaties actief in verwarming en sanitair. In al deze jaren zijn ze uitgegroeid tot een installateur die een toonaangevende rol speelt binnen de sector. Met deze overtuiging heeft Cozie zich geëngageerd om o.b.v. hun +75 jaar expertise en onze innovatieve aanpak, de installateur voor energetische renovatie te worden.

Energiebewust verbouwen is niet alleen goed voor het milieu, het zorgt voor een lagere energierekening, meer wooncomfort en het verhoogt de waarde van uw woning. Samen met onze gedreven medewerkers en ons ruim aanbod in verwarming, sanitair, klimatisatie en smart home devices ontwerpt en installeert Cozie u de meest geschikte oplossing voor uw woning.

Zo streven wij naar een leefbare wereld, ook voor de volgende generaties."

- Bert Resseler | Zaakvoerder Cozie

Ontdek onze particuliere diensten
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat met mijn onderhoudscontract? Wat met mijn geplande installatie? ... 

Heeft u meer vragen dan antwoorden? 

Neem dan zeker een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina om een antwoord te krijgen op uw vraag omtrent de integratie van Ongenae binnen Cozie. 

Veegestelde vragen Ongenae wordt Cozie

Ontdek de diensten van Cozie