De Cozie Noodlijn!

75 jaar ervaring

Digitale aanpak

Cozie coach

Snel & transparant

Hoe werken we?

Swipe
01

Uw gegevens

Bezorg ons via de website uw contactgegevens en wij bellen u direct op.
U kan ons ook zelf bellen op het noodnummer 0800 60 780.

Tijdens het telefoongesprek trachten wij om snel en efficiënt een beeld te krijgen van uw CV-installatie en de problemen die u waarneemt. Op basis van dit gesprek zorgen wij ervoor dat één van onze technici, die vertrouwd is met uw CV-ketel, de interventie zo snel mogelijk komt uitvoeren.
02

De interventie wordt uitgevoerd

Onze technieker komt op het afgesproken tijdstip de noodherstelling uitvoeren zodat u niet langer in de kou zit en verdere schade aan uw huis vermijdt.

Opgelet: dringende interventies buiten de standaard openingsuren in de regio's Moerbeke-Waas en Lennik worden (voorlopig nog) enkel uitgevoerd bij klanten van Cozie.

Wat is een urgentie?

Voorkom extra schade aan uw huis

Cozie biedt een noodlijn voor uw centrale verwarming aan voor dringende interventies.

Bel ons op via 0800 60 780 of laat uw gegevens achter op deze pagina en wij contacteren u onmiddellijk.

Maak enkel gebruik van de Noodlijn bij een defect dat onmiddellijk dient hersteld te worden om verdere schade of gevolgschade te voorkomen, zoals bvb: ernstig lek, veel lawaai, rookvorming aan de ketel,... Voor deze dienst rekenen wij een meerprijs aan.

Prijs Cozie interventie?

Onze technicus overloopt samen met u de uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. U ontvangt een gedetailleerde factuur met de gepresteerde uren en eventuele wisselstukken.

De werkuren tijdens een noodinterventie worden altijd aangerekend op basis van het weekendtarief.

Dringende interventies buiten de standaard openingsuren in de regio's Moerbeke-Waas en Lennik worden (voorlopig) enkel uitgevoerd bij klanten van Cozie.

Roep het Cozie interventieteam op!

Gebruik onze Noodlijn