Uw CV-ketel geanalyseerd met onze verwarmingsaudit

75 jaar ervaring

Digitale aanpak

Cozie coach

Snel & transparant

Hoe werken we?

Swipe
01

Uw gegevens

U bezorgt ons uw contactgegevens onderaan de pagina. Vervolgens kiest u de datum waarop een bezoek van onze erkende Cozie technicus voor u past. Of u neemt telefonisch contact met ons op het nummer 078 681 481.
02

Uw gegevens worden ter plaatse bevestigd.

Een Cozie technicus komt bij u op bezoek om de gegeven informatie te controleren. Indien alles klopt, gaat hij u het nodige advies geven.
03

Al uw informatie beschikbaar

Alle informatie in verband met uw verwarmingsaudit wordt beschikbaar gesteld op uw persoonlijke COZIE.me klantenportaal.

Wat is een verwarmingsaudit?

Een verwarmingsaudit is een grondig nazicht van het rendement van de verwarmingsinstallatie. We kijken eveneens na of de CV-installatie nog voldoet aan de huidige verwarmingsbehoeften van uw woning. Na de verwarmingsaudit ontvangt u een rapport waarin verbeteringsmaatregelen worden voorgesteld. 

Om elke eigenaar van een verwarmingsinstallatie deze kennis mee te geven, is een verwarmingsaudit een wettelijke verplichting. Zie uw wettelijke verplichting in volgend puntje.

 

Onder welke verplichting valt u?

Vlaams Gewest

De verwarmingsaudit is een wettelijke verplichting die elke 5 jaar door de eigenaar van de woning dient uitgevoerd te worden. 

Brussels Hoofdsteddelijk Gewest

De verwarmingsaudit is in het Brussels Hoofdsteddelijk Gewest verplicht na een levensjaar van 15 jaar, deze audit dient te worden aangevraagd door de eigenaar van de woning. 

Waals Gewest

Wanneer u juist uw 1e onderhoud hebt laten doen is het verplicht om een verwarmingsaudit uit te laten voeren door de eigenaar van de woning. Daaropvolgend, ieder maal als u een veranderende gezins- en woningsituatie heeft, dient u een verwarmingsaudit uit te voeren om u zo altijd bewust te maken van uw energie mogelijkheden. 


Opgelet: Het niet voldoen aan de verplichtingen wordt beschouwd als een milieu-inbreuk, er bestaat echter geen verplichting om de conclusies van de audit op te volgen. Meer informatie hierover vindt u op de energie website van de Vlaamse, Waalse en Brussels Hoofdstedelijke website. 

Vraag uw verwarmingsaudit aan!

Vraag uw verwarmingsaudit aan!