Zonne-energie zonder zorgen

Ontwerp op maat

Internationale aanwezigheid

Productie monitoring

Digitale & accurate aanpak

Hoe werken we?

Swipe
01

Uw gegevens

U bezorgt ons onderaan de pagina uw contactgegevens en een beperkt aantal kenmerken van uw woning.
02

Telefonisch contact

Cozie werkt voor zonnepanelen nauw samen met Sungevity. Een specialist van Sungevity neemt contact met u op om een aantal praktische zaken te bespreken en de ligging van uw woning en mogelijke schaduw te verifiëren. Tijdens dit gesprek wordt meteen een tijdstip afgesproken waarop we de offerte in detail bespreken.
03

Offerte & advies

Op basis van het voorgaande telefoongesprek maakt Sungevity een gepersonaliseerde offerte. Indien alternatieve oplossingen mogelijk zijn, ontvangt u een aantal uitgewerkte voorstellen.

De specialist deelt zijn/haar computerscherm zodat u op een eenvoudige en duidelijke manier de aangeboden offerte kan bespreken. Uiteraard kan u tijdens dit gesprek al uw vragen stellen en indien nodig aanpassingen aan de offerte laten aanbrengen.
04

Planning

Indien u tevreden bent met de offerte en overgaat tot bestelling, dan wordt de installatiedatum van uw zonnepaneelinstallatie afgesproken.
05

Installatie

De experten van Sungevity komen op het afgesproken tijdstip de zonnepanelen plaatsen en overlopen nadien samen met u de uitgevoerde werkzaamheden.
06

Uw energie monitoren

U kan zelf waar en wanneer u dat wenst uw energieproductie online opvolgen met de handige applicatie van Sungevity.

Waarom zonnepanelen?

Het investeren in zonnepanelen blijft jaar op jaar stijgen, zo zijn er in 2016 maar liefst 242.725 daken voorzien van zonnepanelen in Vlaanderen en maar goed ook! Het produceren van eigen energie heeft tal van voordelen.

  • U heeft een groter rendement dan sparen op uw bankrekening (van 9 tot 11 procent).
  • Kwalitatieve, goed onderhoude zonnepanelen gaan langer dan 25 jaar mee. In het algemeen heeft u uw investering na 8 à 9 jaar terug verdient. Hier geniet u van continu van gratis elektriciteit
  • U heeft geen omkijk naar uw zonnepanelen, de panelen leveren u zonder zorgen groene energie.
  • U werkt mee aan een gezondere wereld van morgen.
  • Energiebelasting blijft jaar na jaar stijgen.

 

Misverstanden over zonnepanelen

Er zijn tal van misverstanden rondom zonnepanelen, laten we deze even de wereld uithelpen.

"Zonnepanelen werken enkel in zonnige landen."

Dit is absoluut niet het geval. Zonnepanelen slaat het licht dat de zon produceert op en niet de straling van direct zonlicht. Elke dag schijnt de zon dus u geniet elke dag van gratis zonne-energie. 

"Ik heb een vergunning nodig voor zonnepanelen."

U heeft geen vergunning nodig om zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Énkel wanneer uw woning tot beschermd erfgoed behoort moet u bij de gemeente verdere informatie vragen vooraleer u zonnepanelen installeert.

"Zonnepanelen gaan maar 15 jaar mee."

Wanneer u kwalitatieve zonnepanelen installeert kan ugenieten van zonnepanelen die langer dan 25 jaar een maximale energieopbrengst produceren. U kan dus zo'n 19 à 20 jaar genieten van volledig gratis zonne-energie.

Nog vragen? Contacteer ons gerust!

Samenwerking met Sungevity

Cozie kiest voor kwalitatieve zonnepanelen en werkt daarvoor samen met Sungevity, een wereldwijde speler die actief is vanuit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland en België.

Via Sungevity krijgt u toegang tot de meest innovatieve technologieën uit Silicon Valley. Hun advies baseert zich op gespecialiseerde ontwerpsoftware die op basis van satelliet- en andere luchtbeelden een driedimensionaal model maakt van uw dak. Nadat dit 3D-model is ontworpen, worden de panelen virtueel toegevoegd, zodat u een mooie en tastbare weergave krijgt van uw toekomstige zonnepaneelinstallatie. Door gebruik te maken van deze technologieën kan u heel eenvoudig en zonder huisbezoek een gedetailleerde offerte ontvangen.

Naast de virtuele weergaven van uw mogelijkheden, ontvangt u uiteraard ook een berekening van uw toekomstige energieproductie. De software berekent uw productie op basis van zonuren en zonintensiteit op uw locatie en houdt hierbij rekening met de hellingshoek van uw dak, de oriëntatie en mogelijke obstakels zoals bomen en schoorstenen die voor schaduw kunnen zorgen.

Start met zonne-energie!

Uw gegevens
Het lijkt erop dat uw internet browser het aanvraagformulier blokkeerd. U kunt uw advies aanvraag via deze link voltooien.