Uw ketel in perfecte staat, klaar voor volgende winter!

75 jaar ervaring

Digitale aanpak

Cozie coach

Snel & transparant

Hoe werken we?

Swipe
01

Verwerken van uw informatie

U bezorgt ons uw contactgegevens en de gegevens van uw CV-ketel onderaan de pagina of u neemt telefonisch contact met ons op. Vervolgens kiest u de onderhoudsdatum die voor u past.
02

Uw Cozie coach belt u op

Wanneer u uw gegevens en uw planning heeft doorgestuurd, neemt de Cozie coach contact met u op om meer gedetailleerde technische informatie over uw centrale verwarming te bekomen. Op basis daarvan zorgen wij ervoor dat de juiste materialen beschikbaar zijn voor uw onderhoud.
03

Uitvoering van het onderhoud

Onze Cozie technicus komt op het afgesproken tijdstip bij u langs om het onderhoud aan uw CV-ketel uit te voeren. Cozie beschikt over het Cerga-kwaliteitslabel, zodat u zeker bent dat het onderhoud volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd. Na het onderhoud ontvangt u een reinigings- en verbrandingsattest.
04

Uw documenten binnen handbereik

Alle informatie in verband met onderhoud, uw aankopen of audit wordt beschikbaar gesteld op uw persoonlijke Cozie klantenportaal. Op dit portaal kan u alle relevante informatie terugvinden: offertes, bestellingen, facturen, betalingen, werkbonnen, uw datum van onderhoud verplaatsen, ...

Waarom een verwarmingsonderhoud?

Het periodieke onderhoud van uw CV-ketel is wettelijk verplicht, maar biedt ook heel wat voordelen. Een regelmatig onderhoud: 

  • Verlengt de levensduur
  • Verhoogt het rendement van uw ketel
  • Zorgt voor een zo veilig mogelijke verwarming

Wettelijke verplichting?

Het onderhoud van CV-ketels is wettelijk geregeld en het is de verantwoordelijkheid van de bewoner om dit te laten uitvoeren (ook geldig voor huurders). Het onderhoud van een gasketel dienst elke 2 jaar (3 jaar in Wallonië) uitgevoerd te worden, voor een mazoutketel is dit jaarlijks verplicht. U kan uw onderhoud het best inplannen buiten het stookseizoen gezien wij in deze periode minder dringende herstellingen dienen uit te voeren.

Opgelet: Het niet voldoen aan de verplichtingen inzake onderhoud van uw CV-ketel wordt beschouwd als een milieu-inbreuk.

Prijs verwarmingsonderhoud via Engie

Vraag het onderhoud van uw centrale verwarming aan!

Vraag een onderhoud via engie.be