Warmte zonder zorgen

01

Vervanging

Uw verwarmingsketel blijft niet eeuwig jong. Indien uw CV-ketel tussen 10 en 15 jaar oud is, kan u best overgaan tot vervanging van uw toestel. Zo bespaart u maandelijks een aanzienlijk bedrag op uw energiefactuur en draagt u bij tot een beter milieu.

Ontdek de voordelen met Cozie
02

Onderhoud

Een regelmatig onderhoud van uw verwarmingsketel is niet alleen wettelijk verplicht, maar zorgt tevens voor een zuiniger energieverbruik en een verlengde levensduur van uw CV-ketel. Bij Cozie kan u online uw onderhoud inplannen op het tijdstip dat u het best past.

Ontdek uw ketelonderhoud bij Cozie
03

Reparatie

Een wisselende temperatuur in huis, nu en dan koud water uit de douche, …  Dit zijn slechts enkele signalen die kunnen wijzen op een defecte verwarming. Stel een herstelling niet uit, dit vergroot het defect en kan mogelijk gevaarlijk zijn. 

Leer de Cozie reparatiedienst kennen
04

Noodlijn

Cozie heeft een Noodlijn voor al uw dringende interventieaanvragen. Deze dienst kan gecontacteerd worden wanneer uw CV-ketel defect raakt en een dringende herstelling noodzakelijk is om verder schade of gevolgschade te voorkomen. Opgelet: hiervoor rekenen we een meerkost aan.

Bel ons op 0800 60 780

Dringende interventies buiten de standaard openingsuren in de regio's Moerbeke-Waas en Lennik worden (voorlopig nog) enkel uitgevoerd bij klanten van Cozie.


Gebruik onze Noodlijn
05

Verwarmingsaudit

Bij een verwarmingsaudit gaat de erkende technicus de werking van uw CV-ketel analyseren. Men kijkt of uw verwarming onzichtbare gebreken toont, alsook een juiste afstelling kent voor uw woonbehoefte. Deze audit is een vijfjaarlijkse verplichting. 

Ontdek de verwarmingsaudit van Cozie