Ongenae Daniel & zoon bvba integreert zich binnen Cozie

Einde bouwverlof 2017 was het zover, de integratie van Ongenae Daniel & Zoon bvba binnen Cozie nv is rond. De bestaande klanten van Ongenae worden nu verder geholpen onder de handelsnaam Cozie. Met deze vestiging geeft Cozie het startschot van zijn activiteiten in de markt van verwarming, zonnepanelen en isolatie. 

Ongenae, uw expert in verwarming en sanitair sinds 1939

In meer dan 75 jaar tijd is Ongenae uitgegroeid tot specialist in sanitair en verwarming, zowel voor particulieren als in residentiële woningbouw en industrie- en utiliteitsbouw.

Hun medewerkers

Het team van Ongenae bestaat uit 58 gedreven medewerkers met een grondige kennis van hun vak. Het zijn projectmedewerkers, adviseurs, technici en loodgieters die hun ervaring met plezier ten dienste stellen van uw project. Alle medewerkers volgen regelmatig bijscholingen en extra opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Cozie Marke is verhuisd!

Cozie Marke is verhuisd!

Vanaf 9 december centraliseert Cozie haar particulieren klantendienst vanuit Moerbeke-Waas om zo onze dienstverlening te versterken. Uiteraard kan u blijven rekenen op onze lokale technici in uw buurt.

Uw vertrouwd team onder een andere naam

Uw vertrouwd team onder een andere naam

"Ongenae Daniel & Zoon bvba is al drie generaties actief in verwarming en sanitair. In al deze jaren zijn ze uitgegroeid tot een installateur die een toonaangevende rol speelt binnen de sector. Met deze overtuiging heeft Cozie zich geëngageerd om o.b.v. hun +75 jaar expertise en onze innovatieve aanpak, de installateur voor energetische renovatie te worden.

Energiebewust verbouwen is niet alleen goed voor het milieu, het zorgt voor een lagere energierekening, meer wooncomfort en het verhoogt de waarde van uw woning. Samen met onze gedreven medewerkers en ons ruim aanbod in verwarming, sanitair, klimatisatie en smart home devices ontwerpt en installeert Cozie u de meest geschikte oplossing voor uw woning.

Zo streven wij naar een leefbare wereld, ook voor de volgende generaties."

- Bert Resseler | Zaakvoerder Cozie

Ontdek de diensten van Cozie