Al 10 jaar lang is Hardenne BVBA gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van verwarming en ventiltatie

Na al die jaren heeft Hardenne en Hardenne-Keerman zorgvuldig hun reputatie opgebouwd door elke aanvraag uit te voeren met de grootste aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid. Ons team staat steeds voor u klaar, bestaande uit 2 vertegenwoordigers, 7 plaatsingsploegen en 3 techniekers, elk gespecialiseerd in hun vakgebied. 

Nieuwe naam, vertrouwde gezichten

Nieuwe naam, vertrouwde gezichten

Zowel Hardenne P BVBA als Hardenne-Keerman BVBA hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

De firma’s Hardenne BVBA en Hardenne-Keerman BVBA worden Cozie. Binnen Cozie blijven Hubert, Tamara en mezelf zich dagelijks inzetten om u maximaal van dienst te zijn. Dit op onze eigen vertrouwde manier, waarbij u onverminderd beroep kan blijven doen op onze gedreven medewerkers.

We blijven werken vanuit de gekende locatie, met de vertrouwde gezichten en garanderen u de service die u van ons gewend bent. Graag wil ik alle klanten en collega's bedanken voor de jarenlange vertrouwen in Hardenne. 

- Peter Hardenne & Tamara Cams

Ontdek het aanbod van Cozie

Ontdek de diensten van Cozie