Kwalitatief onverslaanbaar

Verwarming

Cozie beschikt over 75 jaar ervaring in energieoplossingen voor particulieren en bedrijven. Onze experten worden voortdurend bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. 
Ontdek onze Cozie verwarmingsdienst

Onze aanpak

Kernwaarden

  • Eerlijkheid: We zijn eerlijk en behandelen iedereen met respect, zowel medewerkers, leveranciers als klanten. In onze samenwerkingen zoeken we altijd naar win-win-oplossingen. We hanteren een directe en duidelijke communicatie en willen vooral en in de eerste plaats betrouwbare partners zijn.
  • Ontwikkeling: we zijn een organisatie in constante ontwikkeling en willen jou hierin graag betrekken. Persoonlijke ontwikkeling maakt deel uit van jouw groeitraject als werknemer en lid van onze familie.
  • Kwaliteit: Als Cozie willen wij onze klanten de nodige oplossingen aanbieden en deze kwaliteitsvol gaan voorzien. Wij verwachten van al onze medewerkers dat zij elke dag het beste van zichzelf geven om zo de kwaliteit te garanderen.
  • Diversiteit: Ondanks, maar ook dankzij onze verschillen, streven wij naar het bekomen van één Cozie familie. Ons doel is om mensen met verschillende achtergronden, culturen, vooruitzichten, en ervaringen in onze familie te verwelkomen en te behouden. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit bijdraagt tot een beter contact met onze klanten en onze medewerkers.
  • Digitalisatie: we streven naar efficiëntie en zo weinig mogelijk werken op papier. We willen dagdagelijkse handelingen vergemakkelijken door digitalisatie.
  • Klantgerichtheid: Klantgerichtheid én klantentevredenheid bepalen ons handelen. Bij elke beslissing stellen we het belang van de klant voorop. Het is onze bedoeling elke dag opnieuw de verwachtingen van de klanten te overtreffen en hen daar positief mee te verrassen. Om dat te bereiken stellen we ons flexibel op en luisteren we naar de wensen van de klanten.

Missie

Cozie wil als partner van Engie dé hoofdrolspeler zijn om voor de klanten een duurzame meerwaarde te creëren, die gebaseerd is op een zorgeloze en snelle dienstverlening. Hierbij leiden digitalisatie, vakmanschap en efficiëntie tot een beter energieniveau en comfort in uw woning. Samen kunnen we een positieve bijdrage leveren aan het energieverbruik in de wereld van morgen.

Visie

COZIE is ervan overtuigd dat technologische vooruitgang en groene energie een positieve bijdrage leveren aan het comfort en de energie-efficiëntie van elke woning. Wij willen onze kennis en overtuiging gebruiken om samen met onze klanten als een trouwe partner te bouwen aan een duurzame wereld.

Uw mening telt

Uw mening telt

Bij Cozie stellen we alles in het werk om onze klanten verder te helpen. Om onze dienstverlening voortdurend bij te schaven, stellen we uw mening zeer op prijs. Wanneer u contact heeft gehad met Cozie heeft u altijd de mogelijkheid om op een eenvoudige manier feedback te geven over onze dienstverlening. 

U verdient alle aandacht

U verdient alle aandacht

We streven ernaar om onze administratie te optimaliseren en u ten allen tijden zelf toegang te verschaffen tot uw documenten zodat wij meer tijd en middelen overhouden om u persoonlijk te begeleiden.

Bij Cozie trachten we zoveel mogelijk contacten via dezelfde coach te laten verlopen zodat u niet steeds opnieuw uw verhaal dient te vertellen en uw vragen of problemen snel en efficient worden afgehandeld.

Meest innovatieve oplossingen

Meest innovatieve oplossingen

Wij maken voor ons energieadvies en onze offertes gebruik van speciale tools die op basis van wetenschappelijk onderbouwde modellen berekenen welke aanpassingen in uw woning best kunnen worden uitgevoerd om de energie-efficiëntie te verbeteren. 

Comfort, rendabiliteit & duurzaamheid

Comfort, rendabiliteit & duurzaamheid

Comfort, rendabiliteit en energie duurzaamheid in de particuliere huizenmarkt daar gaan we voor. Via onze nieuwe aanpak in de markt en onze technische expertise willen we samen met u een positieve bijdrage leveren aan het energieverbruik in de wereld van morgen. Alle producten die we aanbieden passen in deze visie. Technologische vernieuwing en groene energie zijn een belangrijk onderdeel in ons aanbod.

Vestigingen

Vestigingen

Cozie wilt u niet enkel kwaliteitsvol advies geven, ook staan wij in voor een vlekkeloze uitvoering ervan. Om dit doel te bereiken zal Cozie meerdere vestigingen ambiëren om u snel van dienst te kunnen zijn.  

Ontdek de diensten van Cozie