Kwalitatief onverslaanbaar

Verwarming

Cozie beschikt over 75 jaar ervaring in energieoplossingen voor particulieren en bedrijven. Onze experten worden voortdurend bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. 

Ontdek onze Cozie verwarmingsdienst

 

Uw mening telt

Uw mening telt

Bij Cozie stellen we alles in het werk om onze klanten verder te helpen. Om onze dienstverlening voortdurend bij te schaven, stellen we uw mening zeer op prijs. Wanneer u contact heeft gehad met Cozie heeft u altijd de mogelijkheid om op een eenvoudige manier feedback te geven over onze dienstverlening. 

U verdient alle aandacht

U verdient alle aandacht

We streven ernaar om onze administratie te optimaliseren en u ten allen tijden zelf toegang te verschaffen tot uw documenten zodat wij meer tijd en middelen overhouden om u persoonlijk te begeleiden.

Bij Cozie trachten we zoveel mogelijk contacten via dezelfde coach te laten verlopen zodat u niet steeds opnieuw uw verhaal dient te vertellen en uw vragen of problemen snel en efficient worden afgehandeld.

Meest innovatieve oplossingen

Meest innovatieve oplossingen

Wij maken voor ons energieadvies en onze offertes gebruik van speciale tools die op basis van wetenschappelijk onderbouwde modellen berekenen welke aanpassingen in uw woning best kunnen worden uitgevoerd om de energie-efficiëntie te verbeteren. 

Comfort, rendabiliteit & duurzaamheid

Comfort, rendabiliteit & duurzaamheid

Comfort, rendabiliteit en energie duurzaamheid in de particuliere huizenmarkt daar gaan we voor. Via onze nieuwe aanpak in de markt en onze technische expertise willen we samen met u een positieve bijdrage leveren aan het energieverbruik in de wereld van morgen. Alle producten die we aanbieden passen in deze visie. Technologische vernieuwing en groene energie zijn een belangrijk onderdeel in ons aanbod.

Ontdek de diensten van Cozie