Stallaerts Verwarming is Cozie

In 1932 wordt de firma Stallaerts Verwarming opgericht door Hypoliet Stallaerts, gelegen aan de Grisartstraat in Brussel. 

De firma telt in 1943 vier personeelsleden en rond de jaren '50 maar liefst veertien. Zoon Georges groeide op in het chauffagistenmilieu en startte in 1959 met een eigen zelfstandige zaak in Lennik. Begin jaren tachtig traden Dani en Rudi, de zonen van Georges, in dienst. Stallaerts begon met een derde generatie chauffagisten. Rudi staat in voor de verkoop en financiële zaken binnen het bedrijf, terwijl Dani de dienst na verkoop voor zijn rekening neemt. 

De firma telt nu 13 ervaren werknemers en werkt doorheen heel België. Met 86 jaar ervaring onder één dak is Stallaerts een firma met ware liefde voor het vak!

Cozie Lennik is verhuisd naar Genval!

Cozie Lennik is verhuisd naar Genval!

Cozie Lennik is verhuisd naar ons reeds bestaande filiaal Cozie Genval. Door deze krachten te bundelen versterken we onze dienstverlening in Vlaams-Brabant, Brussel en Waals-Brabant.

Onze expertise in een nieuw jasje

Onze expertise in een nieuw jasje

Stallaerts verwarming spreekt altijd klare taal, voor een verwarmingsexpertise moet je bij Stallaerts zijn. Met de opkomende technologieën en het stijgend aanbod naar verwarming via het internet, zien wij sterke verandering in de markt. Om ook Stallaerts Verwarming deze opkomende trend te doen volgen, dienen er structurele aanpassing te gebeuren aan het bedrijf.

Beter nog, ons vakmanschap en dienstverlening moet zijn reputatie blijven behouden. Daarom hebben wij dan ook besloten om het bedrijf onder Cozie te laten vallen. Zij zoeken vakmanschap en wij zoeken de middelen die ons bedrijf nog sterker maakt voor de toekomst. Dani en mezelf zullen ook operatief blijven om met ons allemaal deze doelen te realiseren.

Bij deze zou ik heel graag alle onze klanten willen bedanken voor het vertrouwen en de jarenlange relaties die uit de onderneming zijn gevloeid. Ook naar onze techniekers toe, bedankt voor jullie vertrouwen en voor jullie gedrevenheid al die jaren lang. 

Ontdek het aanbod van Cozie

Ontdek de diensten van Cozie